Over ons
Het ontstaan van Pure de Puy:
Aangenaam, ik ben Cindy de Puy
Ik ben een vrouw van nu alweer 54 jaar, nadat ik lichamelijke klachten kreeg zoals byvoorbeeld atrose verminderde energie en overgangs klachten ging ik op zoek naar een oplossing buiten de vaak bewandelde paden, want medicijnen nemen zag ik zelf niet zo zitten.
Ik kwam bij acupunctuur & gezondheidscentrum Chen in Rotterdam terecht, een praktijk die gespecialiseerd is in traditionele Chinese geneeskunde.
De heer Chen raadde mij aan om bottenbouillon toe te voegen aan mijn dieet, en zo is het begonnen.
Al vrij snel merkte ik de positieve werking van de bouillon, mijn stoelgang verbeterde aanzienlijk en mijn energie nam toe maar ook mijn nagels en haar gingen erop vooruit en dat was mooi meegenomen.
Eenmaal overtuigd ben ik kort daarop bouillon gaan maken voor mensen om mij heen die ook allerlei klachten hadden.
De één had bijvoorbeeld last van darmklachten, de ander net klaar met een chemokuur en daardoor geen energie (om maar iets te noemen).
Maar ook bekenden die veel aan sport doen kwamen en bleven bestellen, vrouwen in de overgang en mensen die op dieet waren maar ook gezonde mensen die wat meer energie konden gebruiken. Enfin, de aanvraag was groot en mensen wilden weer bestellen. En zo is het idee ontstaan.
Hoe het nu gaat… Ik maak de bouillon vanuit mijn eigen keuken, ik sta in contact met een goede slager (Slagerij Meurs) die Lakenvelder botten aan mij verkoopt,
Ik haal de botten zelf op zodat ik zeker weet dat ik de juiste botten in handen heb en natuurlijk zijn ook de toegevoegde groenten biologisch.
Een pan bouillon staat 24 uur op en na het afkoelen en zeven gaan de cups direct de vriezer in. Je krijgt de bouillon dus bevroren zodat het supervers is en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen!
Je haalt 's avonds een cup uit de vriezer en in de ochtend is de bouillon ontdooid en klaar voor gebruik.
De bouillon wordt gemaakt naar de mate van bestellingen zodat het zo vers mogelijk bij u aankomt.
